Цигун за постигане на мъдрост

 

11.  Усмихнете се надолу, успокойте ума(изпразнете го от мисли) и напълнете „вторият мозък“(корема) с Чи. По време на практиката 95% от съзнанието е в долния тан тиен.

2

2.  Активирайте огънят в тан тиена и този в бъбреците, задръжте осъзнаването си в тан тиен. Теглете космическа енергия, а не вашата собствена .

3
3.  Активирайте сърдечния огън (императорския огън) и създайте мекота и радост.

44.  Усмихнете се надолу и насочете съзнанието към бъбреците като синя светлина от чи докато не се изкачи и изпълни задната част на мозъка. Тогава се усмихнете надолу към пикочния мехур и сексуалните органи, чиято трансформирана енергия ще се изкачи и изпълни централната част на мозъка.

5

5.  Усмихнете се надолу и насочете съзнанието към черния дроб и жлъчката. Трансформираната тук чи ще се издигне и ще се издигне и ще изпълни дясната част на мозъка.

6

6. Усмихнете се в сърцето и тънките черва, чиято чи ще изпълни предната централна част на мозъка.

7

7. Усмихнете се в далака, стомаха и панкреаса чиято енергия ще изпълни лявата част на мозъка.

8

8. Усмихнете се на белия дроб и дебелото черво, чиято енергия ще изпълни лявата и дясна предна част на мозъка.

9

9. Когато вашия ум е празен, той може да бъде изпълнен с трансформираната от всички органи енергия (с цветовете на дъгата). Свържете се със светлината на звездата над вас като задържите вниманието си в тан тиен.

10. Усмихнете се и се усмихнете/свържете с небесна чи (енергията на всички звезди и галактики, космическият „прах“ който минава през телата ни).

1011. Отворете се чрез намерението за небесната чи и я смесете с трансформираната чи в долния тан тиен. Енергията ще се върне при вас многократно усилена и ще изпълни мозъка и тялото с мъдрост. Изпразнете мозъка от мисли още веднъж и го изпълнете с висшата жизнена сила и универсално разбиране/приемане/.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist